RYBAŘENÍ-TURISTIKA-RECEPTY


Bílý punč

31.12.2008 16:28

Potřebujeme: 4 jablka

                     2 l bílého vína

                     2 svitky skořice

                     2 hvězdičky badyánu

                     18  hřebíčků

                     cukr ( 8 - 10 čajových lžiček )

                     plátky citronu na ozdobu

 

Postup přípravy: Jablka olpupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Do hrnce nasypeme jablka, přidáme koření, zalijeme vínem a podle chuti přisladíme. Na mírném ohni pak směs necháme vařit tak dlouho, dokud jablka nezměknou. Do sklenic přecedíme přes jemné sítko punč a přidáme plátky citronu. Podáváme horké.

 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Bílý punč

Datum: 02.10.2009

Vložil: vera P.

Titulek: bili punc

teno recept ja bomba manzel si odpustil i pravidelne pivo

—————

Datum: 02.10.2009

Vložil: jana

Titulek: bili punc

a skama jste holky?

—————

Datum: 02.10.2009

Vložil: boban a mate tu i thajskou kucuchyni?

Titulek: bili punc

a mate tu i thajskou kucuchyni?

—————

Datum: 02.10.2009

Vložil: vera P.

Titulek: bilí punč

ja sem na recepty moc nechodim ale shanim bili punč a kamoska me ji doporučila a fakt tak super recept sem nasla jen tady

—————

Datum: 02.10.2009

Vložil: boban

Titulek: bilí punč

je super , tento recept chvalim

—————

Datum: 02.10.2009

Vložil: janca

Titulek: Re: bilí punč

ano je važne super

—————