RYBAŘENÍ-TURISTIKA-RECEPTY


Rošťáci

03.01.2009 16:17

Potřebujeme: 6 kotlet nebo krůtu

                     2 vejce

                     1 kávová lžička soli

                     1 kávová lžička pepře

                     3 kávové lžičky magi

                     3 kávové lžičky worcesteru

                     2 polévkové lžíce hořčice

                     2 polévkové lžíce solamylu

                     olej na smažení

 

Postup přípravy:  Vidličkou rozmícháme vejce a přidáme sůl, pepř, magi, worcester, hořčicia, solamyl a vytvoříme směs, do které po obou stranách namočíme naklepané maso. Složíme do mísy, zbytkem směsi zalijeme a dáme 24 hodin uležet. Smažíme jako biftek asi 3 minuty po obou stranách. 

 

 

  

—————

Zpět


Diskusní téma: Rošťáci

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.