RYBAŘENÍ-TURISTIKA-RECEPTY


Treska ala pikant

19.12.2008 11:31

 

Potřebujeme:

                   2 filety tresky obecné

                   sůl a pepř

                   grilovací koření

                   Na omáčku: 100 ml smetany

                                     1 malá cibule

                                     1 stroužek česneku

                                     olej

                                     sojová a worčestrová omáčka

                                     kečup

                                     hořčice

                                     sůl dle chuti

 

 

Postup přípravy:

Omytou tresku osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Tresku položíme na grilovací tácek potřený olejem a dáme na gril nebo do vyhřáté trouby na 200 stupňů. Hotovou tresku přelijeme omáčkou.

Omáčka:

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme trochu horké vody. Dáme lžičku kečupu, lžičku hořčice, několik kapek sojové a worčestrové omáčky a utřený česnek. Přivedeme k varu, zalijeme smetanou a necháme chviličku prohřát.

Příloha: hranolky, brambory, opečené brambory, bílé pečivo, ....

 

 

            

 

 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Treska ala pikant

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.