Bílý punč
Potřebujeme: 4 jablka
2 l bílého vína
2 svitky skořice
2 hvězdičky badyánu
18 hřebíčků
cukr ( 8 - 10 čajových lžiček )
plátky citronu na ozdobu
Postup přípravy: Jablka olpupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Do hrnce nasypeme jablka, přidáme koření, zalijeme vínem a podle chuti přisladíme. Na mírném ohni pak směs necháme vařit tak dlouho, dokud jablka nezměknou. Do sklenic přecedíme přes jemné sítko punč a přidáme plátky citronu. Podáváme horké.
Diskusní téma: Bílý punč
Datum: 02.10.2009
Vložil: vera P.
Titulek: bili punc
teno recept ja bomba manzel si odpustil i pravidelne pivo
———
———
Datum: 02.10.2009
Vložil: boban a mate tu i thajskou kucuchyni?
Titulek: bili punc
a mate tu i thajskou kucuchyni?
———
Datum: 02.10.2009
Vložil: vera P.
Titulek: bilí punč
ja sem na recepty moc nechodim ale shanim bili punč a kamoska me ji doporučila a fakt tak super recept sem nasla jen tady
———
———